Zahide sokakta taciz edildi.

Ünlü sunucu Zahide Yetiş, taciz edildi ATV Ekranlarının en sevilen sabah programı olarak karşımıza çıkan Zahide ile Yetiş Hayata programını sunan Zahide Yetiş, Paris'te gerçekleştirilen bir sosyal deneyin sonuçlarını Türkiye'de görmek için sokağa çıktı. Dilenci rolüne bürünen Zahide Yetiş, bir adım tarafından tacize uğradı.

ATV Ekranlarının en sevilen sabah programı olarak karşımıza çıkan Zahide ile Yetiş Hayata programını sunan Zahide Yetiş, Paris'te gerçekleştirilen bir sosyal deneyin sonuçlarını Türkiye'de görmek için sokağa çıktı. Dilenci rolüne bürünen Zahide Yetiş, bir adım tarafından tacize uğradı. Atv'de 'Zahide ile Yetiş Hayata' programını sunan Zahide Yetiş, bir sosyal deney için sokaklarda dilencilik yaptı. Peruk ve makyajla kimliğini gizleyen Yetiş, yardım vaadiye yaklaşan bir adamın tacizine uğradı.

 Dilenci kılığında Bakırköy Meydanı'na çıkan Yetiş, karşılaştığı insanlardan para istedi. Para istemek için yaklaştığı bir adam ise Yetiş'e sorular sormaya başladı. Para veren adam ünlü sunucunun yanından ayrılmadı. Yetiş daha sonra bu adam tarafından tacize uğradı. Yaşadığı şoku bir türlü atlatamayan Yetiş, deneyin sonunda gözyaşlarına boğuldu.


0 Response to "Zahide sokakta taciz edildi."

Yorum Gönder

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme