Telefonda Cinsel içerikli konuşmalar yapıyormuş!

Oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, ersin korkut ile şarkıcılar Mehmet Erdem ve Koray Candemir'in de aralarında bulunduğu 53 sanık hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" ve "uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" iddiasıyla açılan davanın ikinci duruşması görülüyor.

"O KONUŞMALAR CİNSEL İÇERİKLİYDİ"

Duruşmada savunmasını yapan oyuncular arasında en çok Duygu Yetiş'in ifadeleri dikkat çekti. Yurtdışında bir kere uyuşturucuyu denediğini belirten Yetiş, "Türkiye'de de bir kere aldım ama yakalandım" dedi. İddianamede erkek arkadaşı Koray Candemir ile yaptığı ve uyuşturucuya dair olduğu iddia edilen konuşmalar sorulan Yetiş, o konuşmaların cinsel içerikli olduğunu öne sürdü.

İMİRZALIOĞLU DURUŞMAYA KATILMADI
İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu 13 sanık ile tutuksuz sanıklardan oyuncular Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Sarp Apak, Şahin Irmak, Duygu Yetiş ve şarkıcılar Mehmet Erdem ile Koray Candemir'in de bulunduğu tutuksuz 25 sanık katıldı. Davanın sanıklarından Kenan İmirzalıoğlu ve Ersin Korkut mahkemeye sağlık raporu sunarak duruşmaya katılmadı.



0 Response to "Telefonda Cinsel içerikli konuşmalar yapıyormuş!"

Yorum Gönder

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme